Selecteer een pagina

ondersteuningsverklaring

Het is alweer bijna zover. 17 maart 2021 zijn de landelijke tweede Kamerverkiezingen. In de aanloop hier naartoe laten vele partijen hun stem horen en beloven van alles. Deze beloften zijn echter doorgaans inhoudsloos vanwege gebrek aan fundament. Daarom verkiezen wij als de politieke partij “Jezus leeft” om geen menselijk inzicht, maar Jezus te volgen. Ons fundament is immers niet uit mensen, maar uit God en Zijn Woord. Jezus maakt Zijn beloften altijd waar.

Om hieraan deel te mogen nemen hebben wij ondersteuningsverklaringen nodig. Een partij dient per kieskring 30 ondersteuningsverklaringen in te dienen van kiezers die in de kieskring woonachtig zijn. Er zijn 20 kieskringen in Nederland. Dit zijn er dus in totaal behoorlijk wat. We willen u aanmoedigen om ons hierbij te helpen en ook anderen aan te moedigen om dit te doen.

Het werkt als volgt. U kunt het formulier hiervoor bij ons aanvragen door een mail te sturen naar info@jezusleeft.nl. Vervolgens kunt u deze uitprinten, ondertekenen en laten bestempelen bij het gemeentehuis in uw regio. Vervolgens scant u het formulier en stuurt dit naar ons e-mailadres. U hebt hiermee geen enkele verplichting richting ons en bent vervolgens nog steeds vrij om te stemmen op welke partij u maar wilt. Het enige wat u hiermee bewerkstelligt is dat u ons bestaansrecht erkent. Dit kan de gehele maand januari 2021. U kunt het formulier uiteraard zo vaak uitprinten als u wilt en verspreiden binnen uw netwerk. Hoe meer ondersteuningsverklaringen we uiteindelijk hebben hoe beter ons geluid uiteindelijk landelijk gehoord zal worden.

Voor vragen kunt u ons altijd benaderen via info@jezusleeft.nl of telefonisch via +31633954055

Kies voor het beste. Kies voor Jezus. Laat Nederland weten dat JEZUS LEEFT!

contact:

7 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This