In de voorjaarsvakantie, van 22 t/m 24 februari 2017 opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor Familiedagen Hardenberg. Jong en oud, iedereen is van harte welkom op deze gezellige beurs!

Politiek thema

Tijdens de aankomende editie zullen ChristenUnie, SGP & JezusLeeft op unieke wijze deelnemen aan Familiedagen Hardenberg. Naast een stand op de beursvloer, debatteren zij dagelijks op het podium van Familiedagen en zijn zij onderdeel van een politieke route op de beursvloer.

Debat

Dagelijks vinden er twee debatten plaats op het podium van Familiedagen. Tijdens elk debat staan er 2 of 3 stellingen centraal die door de organisatie en de debatleider worden bepaald. Uiteraard worden de verkiezingsprogramma’s van de ChristenUnie & JezusLeeft aan het debat hierin meegenomen.

Politieke route

Bezoekers kunnen op de beursvloer een politieke route lopen. Via deze route kunnen zij de standpunten en informatie verkrijgen bij de stands van de politieke partijen, maar ook bij andere exposanten die een duidelijk standpunt of politiek belang hebben.

Stemmen: Naast het verzamelen van informatie en het stellen van vragen, kunnen bezoekers ook een stem uit brengen op hun favoriete partij. Deze stemmen worden op de laatste beursdag geteld en bekend gemaakt op een centraal moment op het podium.

[bron: familiedagen]

Pin It on Pinterest

Share This