Politieke partij Jezus leeft wil meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Apeldoorn. Daarvoor zijn nog wel ondersteuningsverklaringen nodig. Landelijk voorman Joop van Ooijen uit Giessenburg weet dat dit een lastige klus is.

We willen op zoveel mogelijk plaatsen in het land ons echt christelijke geluid laten horen”, zegt Van Gooijen. “We kiezen in alles voor het leven. We staan voor een groen en duurzame samenleving en voor veiligheid.”

Uiterlijk 5 februari moeten er 30 ondersteuningsverklaringen worden ingeleverd. Daarin verklaren Apeldoorners de deelname van Jezus leeft te ondersteunen.

Gaat u dat halen? “We hebben een advertentie in het Stadsblad geplaatst en daar krijg ik best reacties op. De eerste verklaringen zijn binnen. Het probleem is dat mensen zich dan nog niet realiseren dat ze het formulier op het gemeentehuis moeten inleveren. Dat kan lastig zijn als je slecht ter been bent, of een baan hebt. Vanuit Giesenburg is er een behoorlijke afstand naar Apeldoorn, dat maakt het lastig.”

[bron: ad.nl]

Pin It on Pinterest

Share This